Zavrnila amputacijo druge noge

Foto: Žurnal24 Zsa Zsa ni pustila, da bi ji amputirali še drugo nogo. (Foto: Flynet)
Hudo bolna Zsa Zsa Gabor, ki je med nedavnim obiskom bolnišnice zavrnila amputacijo druge noge, bo po besedah njenega moža do konca življenja priklenjena na posteljo.
Oglej si celoten članek

Zdravje filmski divi Zsa Zsi Gabor res ni naklonjeno. Na začetku marca so jo morali spet odpeljati v bolnišnico, ker je zdravnik v levi nogi opazil slabo prekrvavitev. Po tem, ko so ji januarja amputirali del desne noge, so ugotovili, da je potrebna tudi amputacija leve. A Zsa Zsa jo je zavrnila, čeprav ji grozi okužba z gangreno.

 

94-letna zvezdnica je trenutno prikovana na domačo posteljo, medicinsko osebje pa noč in dan skrbi zanjo. Mož princ Frederic von Anhalt je prepričan, da bo tako ostalo do konca njenega življenja. "Ne pričakujem, da se bo njeno stanje izboljšalo. V postelji bo dočakala svojo smrt."

Zavrnila amputacijo druge noge
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.