Zavrnili scenarij za film 24

Foto: Žurnal24 Oboževalci Jacka Bauerja bodo morali na film še počakati.
Oboževalci Jacka Bauerja svojega junaka ne bodo tako kmalu gledali na velikem platnu. Scenarij, ki je že napisan, so namreč pri 20th Century Fox zavrnili.
Oglej si celoten članek

Čeprav se je že lani govorilo, da je scenarij za film 24 pripravljen in da ga bodo kmalu posneli, so oboževalci kultne serije 24 doživeli (še en) hladen tuš. Lani so oboževalce Jacka Bauerja pri Foxu šokirali z novico, da so se odločili za konec snemanja ene izmed najuspešnejših nadaljevank, in sicer zaradi upada gledanosti.

Očitno pa kljub obljubam hollywoodskih šefov različice na velikem platnu ne bo tako kmalu na spregled, česar se je veselil tudi sam Kiefer Sutherland, ki je dejal, da je bila vloga Jacka Bauerja „vloga njegovega življenja“.

Scenarij za film je napisal Billy Ray, ki je napisal tudi scenarij za film Državniške igre (State of Play), pri 20th Century Fox pa naj bi njegov izdelek zavrnili, poroča Entertainment Weekly. Usoda filma 24 je tako zaenkrat še neznana, dobro obveščeni viri pa pravijo, da v kinematografe ne bo prišel tako kmalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.