Zavrtite številko kronofona

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen (KVČB) je te dni v podporo bolnikom in njihovim svojcem ponudilo posebno telefonsko številko za brezplačne informacije o bolezni, svetovanje in podporo.
Oglej si celoten članek

Storitev so poimenovali Kronofon, saj med KVČB uvrščamo Crohnovo bolezen (CB) in ulcerozni kolitis (UK). Gre za dolgotrajno (kronično) vnetno obolenje črevesa, ki se pojavi iz za zdaj še neznanega vzroka. Ozdraviti se ga ne da, z zdravili in pravilno prehrano pa se simptomi bolezni lahko olajšajo.

Vsak dan med 16. in 20. uro

Na telefonski številki 031 667 557 vam člani društva, usposobljeni za svetovanje po telefonu, vsak dan med 16. in 20. uro nudijo informacije in vam pomagajo s svojim znanjem in izkušnjami. Klici so zaupni, svetovalcu ni treba izdati svojih podatkov, če tega ne želite. Informacije o KVČB lahko poiščete tudi prek klasične pošte na naslovu Društvo za KVČB, p. p. 640, 2013 Maribor ali po elektronski pošti kronofon@kvcb.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.