Zayn Malik zapustil One Direction

Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Moje življenje z One Direction je bilo lepše kot bi si ga lahko kadar koli predstavljal. Toda po petih letih je prišel čas, da skupino zapustim," je Malik ob slovesu zapisal na Facebooku.
Oglej si celoten članek

"Rad bi se opravičil oboževalcem, če sem koga z odločitvijo razočaral. A moram narediti tisto, kar mislim, da je prav," je poudaril Zayn Malik.

Preostali štirje člani One Direction bodo s svetovno turnejo nadaljevali, naslednje leto pa načrtujejo izdati tudi nov album.

Malik že prejšnji teden zaradi stresa ni nastopal na koncertih, ki jih je imela skupina. 

Preostala četverica je ob njegovem slovesu zapisala: "Zelo nam je žal, da nas Zayn zapušča, a povsem spoštujemo njegovo odločitev in mu želimo veliko uspehov v prihodnosti. Minulih pet let je bilo nepozabljivih - skupaj smo preživeli izjemno veliko, za vedno bomo prijatelji. Turnejo bomo nadaljeva v štirih, veselimo pa se že snemanja novega albuma in vseh novih oboževalcev na naslednji svetovni turneji."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.