Zbala se je, da je splavila

Foto: EPA
Foto: EPA
Kim Kardashian prestrašil lažni alarm.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je na letu iz Pariza v Los Angeles prestrašil lažni alarm. Resničnost zvezdnica, ki je v približno petem mesecu nosečnosti, je zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja mislila, da bo splavila, zato se je takoj po pristanku odpravila v bolnišnico. Na srečo je šlo le za lažni alarm, ki je posledica tega, da Kim kljub nosečnosti še vedno dela sedem dni na teden in leta po svetu.

"Kim prav nič ne spoštuje tega, da je noseča, še vedno dela sedem dni v tednu, teka naokoli in intenzivno telovadi s kar dvema osebnima trenerjema. Ima zelo težko nosečnost in zdravniki so ji naročili, da se mora umiriti, njo pa le skrbi, da je njena zadnjica videti velika kot kavč," je zaupal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.