ZDA: Razkrili vzrok prezgodnjega slovesa 13-letne vzhajajoče zvezde

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zato je umrla mlada zvezda Broadwaya.
Oglej si celoten članek

Petega novembra je nepričakovano umrla vzhajajoča zvezda Broadwaya, 13-letna Laurel Griggs, ki je na oder prvič stopila, ko ji je bilo rosnih šest let. Zaigrala je ob Scarlett Johansson in Benjaminu Walkerju v predstavi Mačka na vroči pločevinasti strehi. 

Laurel je večkrat nastopila tudi v oddaji Saturday Night Live, videli pa smo jo tudi v filmu Cafe Society s Kristen Stewart in Blake Lively v glavnih vlogah. Za nadarjeno najstnico je bil usoden astmatični napad. "Svet je izgubil princeso, ki si je želela lepše prihodnosti za vse,“ je njen dedek zapisal na družbenem omrežju. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.