ZDA žalujejo za Joséjem Fernándezom

Foto: Profimedia José Fernández Foto: Profimedia José Fernández Foto: Profimedia José Fernández Foto: Profimedia José Fernández
Včeraj je v tragični nesreči umrl 24-letni igralec baseballa José Fernández.
Oglej si celoten članek

ZDA žalujejo za igralcem baseballa Joséjem Fernándezom, ki je igral za Miami Marlins. Fernández je umrl v nedeljo v tragični nesreči s čolnom. Kaj točno se je zgodilo, ni znano.

Poleg športnika sta umrla še dva njegova prijatelja. Čoln so našli na čereh v bližini pristanišča v Miamiju.

Tekmo njegovega moštva so zaradi nesrečnega dogodka odpovedali, saj so bili njegovi soigralci v šoku. Za njim žalujejo tudi številni oboževalci tega športa, saj je bil mladenič zelo priljubljen.

Zgodba je še toliko bolj tragična, saj je José pred kratkim sporočil, da bo postal oče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.