ZDA žalujejo za mlado pevko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Taylor Dee je umrla v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je ugasnilo življenje 33-letne country pevke Taylor Dee. Mamica dveh otrok je umrla v prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti. Kot kažejo prvi izsledki preiskave, je Taylor verjetno v zadnjem hipu opazila svoj izvoz in sunkovito zapustila vozni pas, pri tem pa je trčila v ogrado. Vozilo je v zraku obrnilo, nato je treščilo v viseč prometni znak. Pevko, ki ni bila pripeta z varnostnim pasom, je pri tem katapultiralo iz avta. 

Zvezdnica je umrla še iste noči v bolnišnici. Fox poroča, da je nesreči verjetno botroval alkohol.

Linda Wilson, predsednica zveze Texas Country Music Association, je ob tragični izgubi povedala: "Taylor Dee je bila iskrena – velik talent z velikim srcem in strastjo, a ne samo do glasbe, ampak tudi do ljudi. Njen talent si opazil na vsakem nastopu, kar pa je še bolj pomembno, je to, da je oboževalcem dovolila, da jo pogledajo v srce. Zelo jo bomo pogrešali.“


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.