ZDA žalujejo za resničnostno zvezdnico

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Umrla je ameriška resničnostna zvezdnica Linsey 'Jade' Berardi. Dočakala je le 22 let.
Oglej si celoten članek

Razlog za mnogo prezgodnjo smrt zvezdnice šova  Bad Girls Club še ni znan. Mladenka je v začetku meseca na svojem Facebook profilu sicer objavila sporočilo, da se bo zaradi zdravstvenih težav za nekaj časa umaknila.

"Izguba Linsey 'Jade' Berardi, ki je nastopila v 12. sezoni Bad Girls Club, nas je močno prizadela. Njenim svojcem, prijateljem in oboževalcem izrekamo sožalje,“ je sporočil tiskovni predstavnik televizijske postaje  Oxygen in dodal, da družina vse, ki nameravajo kupiti rože ali sveče, prosi, naj denar namenijo zavetiščem.

Berardijeva je v seriji, ki govori o težavnih dekletih, nastopila v vlogi "razvajenke iz Brooklyna“. Televizijci a so jo kmalu odpustili, ker je javnost izvedela za njen pretep s sotekmovalko.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.