Zdaj je tudi uradno gospa Clooney

Foto: Profimedia George Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia George Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia George Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia George Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia George Clooney, Amal Alamuddin
George Clooney in Amal Alamuddin sta si v dveh dneh že drugič rekla da. Zdaj je Amal tudi uradno gospa Clooney.
Oglej si celoten članek

George Clooney in Amal Alamuddin sta tudi uradno zapečatila svojo zvezo. V Palazzo Ca' Loredan sta še uradno sklenila zakonsko zvezo. 

Do stavbe, kjer potekajo civilni obredi v Benetkah, sta se pripeljala z vodnim taksijem, poimenovanim Amore (ljubezen, op. p.), ki je bil njuno prevozno sredstvo vse od petka, ko sta prispela v mesto ljubezni. Obred je tako kot v soboto izvedel igralčev prijatelj in nekdanji župan Rima Walter Viltroni. Vlogo priče je tokrat prevzel Alessandro Greco, Clooneyjev najljubši voznik taksija. 

Ob izhodu iz Palazza je Clooney novinarjem dejal, da se počuti "zelo dobro“. Par se je po tem zadnjem koraku odpravil na letališče, kamor so že pripeljali njuno prtljago. Kam se podajata na medene tedne, nista razkrila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.