"Zdaj sem morska deklica"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralka Anna Paquin je na poseben način proslavil zaključek snemanja TV serije Prava kri.
Oglej si celoten članek

Anna Paquin je igrala glavno vlogo v seriji Prava kri, katere zadnja sezona se trenutno vrti preko luže. Ker se je odločila narediti nekaj zase, kot je pojasnila enemu od svojih oboževalcev, je spremenila barvo las. Po novem ima modre lase z nekaj zelenkastimi prameni, ker naj bi si vedno želela biti morska deklica. 

V objavi na twitterju je svojega moža, igralca Stephena Moyerja, s katerim sta se spoznala prav na snemanju omenjene serije, spraševala za mnenje. Ta je odgovoril, da izgleda odlično in dodal, da Sookie, kot je bilo ime njenemu liku, ni več. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.