Zdravniki so se borili za življenje Matthewa Perryja

Foto: Profimedia
Igralec je moral na nujno operacijo.
Oglej si celoten članek

V seriji Prijatelji je Matthew Perry igral zabavnega Chandlerja, njegovo resnično življenje pa je bilo polno vzponov in padcev. Igralec se je zaradi odvisnosti od alkohola in zdravil večkrat zdravil, nazadnje uspešno. Njegovi oboževalci pa so morali sedaj spet trepetati za njegovo življenje. Zvezdnika so namreč z rešilnim avtomobilom odpeljali v bolnišnico, potem ko se je zaradi močnih bolečin v trebuhu zgrudil. Ko je prispel v bolnišnico, so morali zdravniki najprej izvesti traheotomijo, nato pa še nujno operacijo. Kot pišejo mediji, je njegovo življenje viselo na nitki, saj je imel pretrgano črevo.

Njegov tiskovni predstavnik ni razkril, kakšno je njegovo trenutno zdravstveno stanje. Povedal je le, da Perry počasi okreva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:39 9. Avgust 2018.

    Prepolna rit Prepolna vsega !! V kamnolom delat nagont..

  • 13:56 9. Avgust 2018.

    kaki pijanček... glava in vrat - dva v enem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.