Že govorita o poroki

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po le nekaj mesecih zveze si že želita pred oltar.
Oglej si celoten članek

Charlize Theron in Sean Penn sta par le nekaj mesecev, a si že delita domovanje, razmišljala pa naj bi celo o naslednjem koraku. "Sean je noro zaljubljen v Charlize in njenega sina Jacksona. Ob njej je povsem druga oseba, saj zna iz njega izvabiti nežno in zabavno plat, ki je ljudje pri Seanu niso vajeni. O zakonu sta se začela pogovarjati v zadnjih tednih, ko se je Sean preselil k Charlize. Čeprav se nikoli ni nameravala poročiti, je začela o tem premišljevati, ko je videla, kako dobro se Sean ujame z njenim sinom. Dolgo je mislila, da bosta z Jacksonom ostala sama, in se je s tem že povsem sprijaznila," je zaupal vir.

Par se sicer pozna že več kot deset let, zato ne bi bilo presenetljivo, da bi se za poroko odločila tako hitro. Sean pa razmišlja celo o posvojitvi Jacksona, če bi s Charlize res stopila pred oltar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.