Že nekaj tednov par

Foto: Žurnal24 Ali Nick Britney res le izkorišča?
Član skupine Backstreet Boys Nick Carter je prijateljem povedal, da sta z Britney Spears že nekaj tednov par.
Oglej si celoten članek
Nick Carter, najmlajši član skupine Backstreet Boys, naj bi svojim prijateljem izdal, da je srečno zaljubljen. Njegovo srce je menda osvojila Britney Spears, s katero prijateljuje že tri tedne. "Rekel je, da si ves dan pošiljata SMS-sporočila in se kličeta. Nora sta drug na drugega," je povedal znanec 27-letnega svetlolasca.

Zlobni jeziki pa pravijo, da Nick Britney izkorišča za samopromocijo. O pevki se namreč ves čas poroča in Nicku bi dodatna medijska pozornost prišla več kot prav, saj njegova skupina pripravlja novi album. "To ni res. Resnično jo ima rad," je namigovanja zanikal neimenovani vir.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.