Že poznate novo skrivno orožje za lepše lase?

Foto: Profimedia
Pozabite na kokosovo olje.
Oglej si celoten članek

Kokosovo olje ni primerno za suhe konice, saj lase izsušuje, za razliko od kokosovega mleka, ki velja za novo skrivno orožje za čudovite lase.

Maščobne kisline v kokosovem mleku naj bi pospešile rast las. To eš ni vse. "Naravne maščobne kisline lasnim mešičkom pomagajo pri regeneraciji, zato so lasje močnejši,“ pravi znani ameriški frizer Paul Labrecque, ki mu zaupajo številne slavne osebnosti. Bodite pozorni na to, da uporabite mleko brez dodatkov. 

Mleko vsaj enkrat na teden nanesite na lase, dobro vmasirajte in pustite delovati 20 minut. Nato lase sprite z mlačno vodo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.