Že poznate to čudežno orožje proti celulitu?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ananas ni le bogat z vitamini, vsebuje tudi encim bromelain, ki spodbuja prebavo in odpravlja celulit.
Oglej si celoten članek

Ananas vsebuje ogromno vitaminov in mineralov, zato mu pripisujejo protivnetne učinke. Ta sadež poleg tega spodbuja prebavo, zato nam je med hujšanjem v veliko pomoč. Pravijo tudi, da bolje kot karkoli drugega odpravlja celulit, saj vsebuje encim bromelain, ki iz telesa odvaja odvečno vodo.

Poskusite ananasovo vodo

Prvi kozarec te "čudežne" pijače zjutraj popijte na prazen želodec. Čez dan popijte še najmanj dva kozarca te vode, a ne več kot osem. Kure se lahko v kosu držite 15 dni, nato pa jo za en teden prekinite.

Kaj potrebujete? Pol ananasa in liter vode. Sadež narežite na koščke in jih dajte v vrč z vodo. Pustite čez noč v hladilniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.