Želela sta patentirati hčerkino ime

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Beyoncé in Jay-Z sta želela zavarovati hčerkino ime.
Oglej si celoten članek

Beyoncé in Jay-Z sta želela ime Blue Ivy na sodišču zaščititi kot blagovno znamko. Zakonca sta vse potrebne dokumente sodišču predložila že kmalu po rojstvu hčerke, saj si želita ustanoviti blagovno znamko otroških oblačil in dodatkov z imenom Blue Ivy.

Vendar je vplivnemu paru tokrat spodletelo, saj je 32-letna organizatorka porok Veronica Alexandra iz Bostona svojemu podjetju že leta 2009 nadela ime Blue Ivy. Po pravilih ameriškega urada za patente in blagovne znamke tako Beyoncé in Jay-Z nimata legalne pravice za zaščito imena. Par je želel sodišče prepričati, da gre za tako znano ime, da bi Veronicine stranke lahko mislile, da sta zvezdnika vpletena v njen posel, a žal ta argument na sodišču ni zdržal. Podjetna načrtovalka porok pa se ne brani denarja, saj pravi, da jo lahko zvezdnika, če želita, izplačata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.