Želi biti podobna Angelini Jolie, primerjajo jo z zombijem

Foto: instagram Sarah Tabar
Neverjetno, kako daleč gredo nekateri za preobrazbo.
Oglej si celoten članek

29-letna Iranka Sarah Tabar si želi biti čim bolj podobna ameriški igralki Angelini Jolie. Imela naj bi že več kot 50 lepotnih operacij. Poleg tega, da je nenehno pod nožem, se je odločila shujšati na 40 kilogramov, da bi bil njen obraz čim bolj podoben Angelininemu, da bi se tudi njej vidile ličnice tako izrazito.

S svojimi 28 objavami na Instagramu, kar je razmeroma malo, je privabila kar 250 tisoč sledilcev, ki pa njene transformacije v večini ne podpirajo in jo v komentarjih primerjajo z zombijem. Koliko denarja je porabila na lepotnih operacijah, ni znano, piše nemški Bild.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    08:48 29. November 2017.

    Grozljivo. Kakšna Angelina, ta je totalna kopija Golluma oz. Smeagola iz Gospodarja prstanov, malo si poglejte, bruh res. Psihiatrija total …

  • 07:10 29. November 2017.

    Podobnost me preseneča

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.