"Želim si le miru"

Foto: arhiv društva
Foto: arhiv društva
Jan Plestenjak in Tina Gaber naj bi se razšla.
Oglej si celoten članek

Da je Jan v zvezi z lobistko in nekdanjo miss Hawaiian Tropic Tino Gaber, se je začelo šušljati januarja. Ko so Tino ujeli na Janovem valentinovem koncertu, se je lepotica predstavnikom sedme sile le zvito smehljala, na njihova vprašanja o zvezi pa ni odgovorila. Rekla je le, da Plestnejak dobro izgleda in da so njegove oči nekaj posebnega. Novinarjem ljubezenske izpovedi ni uspelo izvleči iz njiju, so pa paparaci ujeli poljub, ki je potrdil, da so govorice resnične.

Ljubezni pa naj bi bilo sedaj konec, poroča Nova. "Jan je krasen človek, tako kot sem to tudi jaz. Vsak od naju ima svoje življenje ter posel in ni prijetno, da v rumen tisku že pol leta prebiram številna predvidevanja. Želim si le miru,“ je za revijo povedala Gabrova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:44 21. Julij 2014.

    Tina saj smo vedeli, da ne bo trajalo dolgo, ker nisi ravno izbor njegove mame... a je kaj častila, ker …

  • 16:03 21. Julij 2014.

    A ni gej?

  • 12:49 21. Julij 2014.

    Ja, ker je Plestenjak je krasen človek, če bi bil pa navaden državljan bi bil pa en velik kur.....ženske, ženske.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.