Željko samski zaradi nezvestobe

Foto: Žurnal24 Željko Joksimović Jovana Janković
Po tem, ko je v javnost prišla novica, da je srbski zvezdnik Željko Joksimović prekinil triletno zvezo z dekletom Jovano, zdaj na dan prihajajo podrobnosti o razlogu za prekinitev zaroke.
Oglej si celoten članek

Tako Željko kot Jovana medijem nočeta razkrivati podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, srbski mediji pa pišejo, da je za konec razmerja kriva Jovanina nezvestoba. Zapletla naj bi se z znanim srbskim košarkarjem, ki je pogosto v Italiji.

 

Parček naj bi imel že dlje časa težave, dokončno pa naj bi bilo konec pred kratkim, ko je Jovana Željku priznala, da se je zaljubila v drugega. Neimenovani vir trdi, da je pevec novico sprejel mirno, medijem pa kljub vsemu ni želel razkriti pravega razloga za konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.