Zelo domiselno: To je princ Harry nečaku kupil za krst

Foto: Profimedia
Kakšna prekrasna ideja. Lepo je imeti denar za ljubke pozornosti.
Oglej si celoten članek

Tretjega otroka vojvode Williama in vojvodinje Kate, Louisa, so v ponedeljek krstili. Malček je imel šest botrov, med njimi ni bilo princa Harryja, kar je mnoge presenetilo. Je pa Louisu njegov stric kljub temu podaril prelepo darilo.

Harry mu je kupil prvi izvod knjige Medvedek Pu, ki je bila izdala leta 1926. Zanjo je odštel devet tisoč evrov.

Harryja na to knjigo vežejo posebni spomini, saj mu je to zgodbico brala njegova mama, princesa Diana. "Ljubila je klasike, zato je Harry prišel na idejo, da bi za Georgea, Charlotte in Louisa zgradil knjižnico s prvimi izvodi knjig, v katerih bi lahko uživali, ko bodo starejši,“ je povedal Harryjev prijatelj.

Magazin Princesa Charlotte dokazala, da je že prava šefica

Magazin Na krstu princa Louisa gostom postregli s sedem let staro torto

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.