'Zelo lepo znam tresti svojo majhno rit'

Foto: Žurnal24 Bob Sinclar pripravlja nepozaben spektakel.
Pogovarjali smo se z Bobom Sinclarom, ki bo Ljubljano obiskal 4. julija. K nam prihaja v sklopu svoje svetovne turneje, najbolj pa se veseli srečanja s slovenskimi dekleti.
Oglej si celoten članek
Povejte nam kaj več o Playboyevem dvorcu, kjer ste nedavno nastopali.
Tam še nisem igral, sem pa posnel album za njih. Hugh Hefner mi ni odprl vrat dvorca, ker ve, da bi v trenutku zasedel njegovo mesto (smeh). Če bi bil Hefner za samo en dan, se nikoli ne bi vrnil.

Zdi se, da vas slovenska dekleta naravnost obožujejo. Kaj je vaše skrivno orožje?
Čarobna paličica, sem prepričan. Kot pravi 50 Cent: "I've got the magic stick." Ne vem, mislim, da imajo v prvi vrsti rade mojo glasbo. Sem pa že slišal za slovenska dekleta. V Franciji imam tudi prijatelja, ki je Slovenec.

Zdaj ste ponosni lastnik zasebnega letala. Kje ste našli letalo, ki vam ustreza?
Nimam lastnega letala, temveč ga imam v najemu. Potrebujem ga, saj sem vsak dan v drugi državi. Ne želim več potovati na navadnem letalu, želim potovati kot V.I.P., zato tudi zasebno letalo.

Imate notri tudi jacuzzi?
Ne, nisem še Hugh Hefner (smeh).

Ste velik nogometni navdušenec, zelo radi igrate tudi tenis. Ampak kako dobri ste kot plesalec? Še nikoli vas nismo videli plesati.
Zelo lepo znam tresti svojo majhno rit, ko igram svojo glasbo. No, tako vsaj pravijo dekleta.

Za konec, če lahko povabite slovensko publiko na noro poletno zabavo, ki bo 4. julija v Laguni.
Vsi, še posebej dekleta, ste dobrodošli v Ljubljani, kjer bom nastopil 4. julija. Komaj čakam, da vas vidim.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.