Zelo uporaben modni dodatek

Foto: Žurnal24 denarnica Foto: Žurnal24 denarnica Foto: Žurnal24 denarnica Foto: Žurnal24 denarnica Foto: Žurnal24 denarnica Foto: Žurnal24 denarnica Foto: Žurnal24 denarnica
Poskrbite, da bo denarnica usklajena z vašim osebnim slogom. Nosite jo lahko tudi kot modni dodatek
Oglej si celoten članek

“Denarnica je lahko tudi modni dodatek. Z malce domišljije in spretnimi prsti jo lahko namreč spremenimo v majhno torbico za v gledališče,” meni oblikovalka Editta Zelolepo.

Poudarja, da zunanjost dizajna govori o značaju človeka, barva pa o dinamičnosti njegovega značaja. Pri njenem delu vsako leto prevladujejo vse barve – ne glede na trenutni trend. “Moda se hitro menja in potrošnik skorajda ne upošteva več modnih trendov, temveč kupuje kose, ki jih lahko kombinira s kosi iz omare,” pravi.

Naj izstopa

Če boste v teh dneh prevetrili svojo garderobo, ne pozabite tudi na denarnico. Izberite pisane pomladne barve, igrive vzorce ali cvetlične motive, drzni pa posezite tudi po divjem neonu. Novo denarnico si privoščite tudi moški – klasično črno ali rjavo zamenjajte s kakšnim izstopajočim retro modelom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.