Žena Brucea Willisa razočarana: "Ne kričite na mojega moža"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Paparaci mu ne dajo miru.
Oglej si celoten članek

Družina zvezdnika Brucea Willisa je februarja sporočila, da ima igralec frontotemporalno demenco, ki na glavo ni postavila le njegovega življenja, ampak tudi življenje njegove družine. Willisova žena Emma se je sedaj obrnila na javnost, ker želi dvigniti zavedanje o demenci. "Če skrbite za nekoga, ki ima demenco, potem veste, kako težko in stresno je, ko ga spustite v svet," je povedala mamica dveh deklic, ki jo najbolj moti odziv paparacev. Te je sedaj prosila, naj se mu ne približujejo. "Vem, da je to vaša služba, a držite razdaljo. Tisti, ki snemate, ne kričite na mojega moža in ne sprašujte ga, kako se počuti. Dajte mu prostor in dovolite družini in drugim, ki so z njim, da ga varno spravijo s točke A do točke B."

Eno leto, preden so zdravniki pri Willisu diagnosticirali demenco, je zvezdnik izvedel, da ima afazijo, zaradi katere je moral kariero obesiti na klin. Težave je med delom imel že mnogo let prej. Nekoč je celo ob napačnem času sprožil pištolo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:28 7. Marec 2023.

    Ma naj ga pustijo pri miru!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.