Žena ga je obvarovala izgredov

Foto: Žurnal24 Michael Caine je s Shakiro poročen že 34 let.
Michael Caine pravi, da je tako zdrav, ker nanj blagodejno vpliva njegova žena.
Oglej si celoten članek

Britanski igralec Michael Caine zasluge za svoje dobro zdravstveno stanje pri 73 letih pripisuje blagodejnemu vplivu, ki ga ima nanj njegova žena Shakira, s katero je poročen že 34 let.

Caine je za Süddeutsche Zeitung še povedal, da se ne boji staranja. "Mislim, da bi se vsak moral truditi, da postane čimbolj star," je dodal in se pri tem zahvalil svoji drugi ženi Shakiri Caine, da ga varuje pred lastnimi izgredi. "Z njo sem postal veliko mirnejši. Brez nje bi bil sedaj verjetno že mrtev, imel pljučnega raka ali pa bi bil alkoholik," je povedal Caine, ki trenutno živi v rodni Veliki Britaniji, kamor se je vrnil po mnogih letih bivanja v ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.