Žena mu je odpustila prevaro

Foto: Žurnal24 Ronan in Yvonne bosta poskušala rešiti svoj zakon. (Foto: Flynet/JLP)
Žena pevca Ronana Keatinga je sklenila, da nezvestega moža vzame nazaj. Za ta korak se je odločila predvsem zato, ker ne želi prizadeti svojih otrok.
Oglej si celoten članek

Ronanova žena Yvonne je po temeljitem premisleku sklenila, da nezvestemu možu ponudi še eno priložnost, saj bodo njuni otroci tako imeli normalno otroštvo. Bržkone pa je k njeni odločitvi pripomoglo tudi dejstvo, da jo je Ronan skoraj teden dni rotil, naj ga vzame nazaj.

 

Boleča obnovitev zveze

"Prvotni bes je izginil, a je kljub temu še vedno jezna. Ni še pripravljena obupati nad njunim zakonom, vendar to še ne pomeni, da mu je popolnoma odpustila," je pojasnila prijateljica zvezdnice in dodala, da ji je Ronan obljubil, da se bo spremenil.

 

"Yvonne je še vedno hudo prizadeta, a ker oba naravnost obožujeta svoje otroke, se bosta za zakon trudila predvsem zaradi njih."

 

Njuni najbližji so še razkrili, da se bosta zakonca postopno trudila za izboljšanje zakona, prvi korak k temu pa bodo skupne počitnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.