Žena našega košarkaša pokazala svojo pravljično hišo

Boštjan Romih je z ekipo oddaje Ambienti, ki je na sporedu na RTVS, obiskal vplivnico in podjetnico Adrijano Dimec
Oglej si celoten članek

Adrijana, ki ima s košarkašem Žigo Dimcem dva otroka - Auroro in Maksa, je z družinico že kar nekaj let razpeta med tujino in Slovenijo. Zakonca sta kupila stanovanje v Polzeli in ker to še ni dokončano, sta se odločila za najem nepremičnine v bližini stanovanja. Začasno sta najela hišo, za katero slavni košarkaš pravi, da je videti “kot da gre k babici od Rdeče kapice".

Hiša meri kar 178 kvadratnih metrov in je zgrajena večinoma iz ekoloških materialov. Ponaša se z glinenimi ometi, ki imajo vrisane spirale z mističnim pomenom. Hišo so opremili po načelu feng shui, Adrijana pa se je vanjo zaljubila na prvi pogled, saj je začutila, da jo zgradil nekdo, ki je vanjo ponesel veliko pozitivne energije. 

Njihov dom si oglejte na spodnji povezavi:

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:11 22. April 2024.

    Če je ta spalnica na sliki rustikalna sem jaz papež!!!!

  • 14:00 22. April 2024.

    "Žena našega košarkaša pokazala svojo pravljično hišo"... Kako svojo hišo, če pa v nadaljevanju pišete, da sta Dimčeva hišo začasno …

  • 13:19 22. April 2024.

    Ne vidim nič pravljičnega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.