Žena priznanega pianista naj bi umorila hčerki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dvojni umor. Žena mednarodno priznanega pianista Vadyma Kholodenkosa pravi, da ni kriva.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Vadym Kholodenkos Svet je pred kratkim pretresla tragedija, ki je doletela znanega pianista Vadyma Kholodenkosa. Njegovi hčerki, 5-letna Nika in enoletna Michela, sta bili namreč umorjeni, grozovitega dejanja pa je osumljena njuna mati in glasbenikova nekdanja žena Sofya Tsyganova. Trupli in poškodovano bivšo ženo je v hiši v Teksasu odkril Kholodenkos, ko je prišel po otroka.

Policija je na kraju zločina zasegla več kot 50 stvari, med drugim tudi nož, s katerim naj bi se Tsyganova sama ranila.

Osumljenka je ta teden stopila pred sodnika in zatrdila, da je nedolžna. Kasneje je vprašala: "Ali sem otrokoma storila kaj slabega?“ Tsyganova je dan pred smrtjo deklic zaradi duševnih težav obiskala zdravnika. Policija je v hiši našla več zdravil, s katerimi se med drugim zdravijo tudi osebe z bipolarno motnjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.