Žena razkrila, kaj si Zoran Janković misli o bivši snahi Vesni Janković

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Prijateljske vezi v družini ljubljanskega župana kljub ločitvi ostajajo.
Oglej si celoten članek

Mija in Vesna Janković sta bili prijateljici že 10 let preden se je Vesna ogrela za njenega sina Jureta in povezani ostali tudi po njuni ločitvi, a ne le zaradi otrok oziroma vnukov, pravi Mija. 

"Kot Zoran pravi, Vesna je mama najinih vnukov in to bo vedno ostala. Ko imamo družinska praznovanja, ne pride v poštev, da ne bi bila zraven tudi ona. Itak sva bili prijateljici že preden sta se z Juretom povezala in to se ni nikoli spremenilo," je za zurnal24.si povedala Mija, Vesna pa je ta teden na Instagramu objavila prelepo fotografijo v objemu prijateljice in nekdanje tašče. 

Foto: Instagram Vesna Janković

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:52 16. Junij 2022.

    Avala film prikazuje!

  • 17:23 16. Junij 2022.

    keri hinavski lopov

  • 16:05 16. Junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.