Žena razkrila: To je ljubezenska zgodba Denisa Avdića

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Pred bodočo ženo mu je bilo nerodno, ljubko ...
Oglej si celoten članek

Nedavno je prvega radijca v državi, Denisa Avdića, v oddaji Ena na ena gostil Uroš Slak, kjer so spregovorili tudi njegovi najbližji sodelavci in žena Ana Avdić, sicer radijska urednica. Povedala je, da pri gospodinjskih opravilih nanj ne mora računati, da še vedno "preklinja", ker mora vstati skoraj sredi noči in pa, da je doma samo utrujen".  "Tudi njemu sem že rekla, da imam občutek, da vsi drugi dobijo najboljše od njega, doma je pa samo utrujen," je povedala. Denis je potrdil, da mu zaradi obilice dela zmanjka časa in energije za gospodinjska opravila in da si proste sobote želi le uživati ter počivati z družino, zato je soprogi pri gospodinjskih opravilih ponudil plačano pomoč. 

Ana pa je razkrila tudi, kako se je njuna ljubezenska pravljica sploh začela. Kot najstnika sta se spoznala v Kamniku, takrat je bil Denis po njenih besedah še tih, zadržan in miren. "Jaz sem naredila prvi korak. Takrat nisva začela, začela sva deset let kasneje, ampak simpatije so pa bile že takrat. Po desetih letih sva spet vzpostavila stik, šla sva na kavo. Je bil že malce bolj zgovoren, edino, česar se spomnim, je, da si je rokave neprestano dol vlekel. In sem gledala, 'kaj je s tabo'. Malo mu je bilo, po moje, nerodno," je razkrila v oddaji.

Danes je par uradno poročen že osem let, imata dva sinova in Denis je Slaku iskreno povedal, da kot oče tudi on zagotovo dela napake, a da ima sinova neizmerno rad.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:04 1. Januar 2023.

    A to je on ki parkira na prostoru za invalide in potem zmerja ženo

  • 09:09 1. Januar 2023.

    Ta musli bosanček mi deluje nagravžno. Kreten z veliko začetnico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.