Žena Robbieja Williamsa prvič o zdravstvenih težavah sina

Foto: Profimedia
Ayda Field je med podelitvijo nagrade bolnemu otroku svetu razkrila, da je imel njen 4-letni sin Charlie zdravstvene težave.
Oglej si celoten članek

Žirantka X Factorja, Ayda Field, je s soprogom Robbiejem Williamsom 11-letni Elli, ki ima resno obolenje jeter, podelila nagrado za pogum. V govoru je razkrila, da je bil tudi njen 4-letni sinček Charlie bolan. "Tudi moj sin je imel zdravstvene težave. Ne tako resne kot Ella. Če je otrok bolan, se starši počutijo ranljive in nemočne. Nič več ni pomembno, dokler otrok ne ozdravi,“ je povedala Ayda in dodala, da točno ve, kaj prestajajo Ellini starši.

Ella je nagrado prejela, ker je pomagala za bolnišnico zbirati denar, poleg tega je naredila več sto voščilnic za druge bolne otroke.
"Takšne zgodbe in spoznavanje takšnih ljudi, kot je Ella, je dobro za dušo,“ je še dejala žena Robbieja Williamsa

Ello je v bolnišnici pred časom obiskal David Beckham in ji pomagal po otroškem oddelku raznositi voščilnice. Bravo, Ella.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.