Ženi bo plačeval visoko preživnino

Foto: Žurnal24 Victoria Duffy je na sodišču izjavila, da so Dennisa njegovi trije otroci iz pre
Sodišče je razsodilo, da bo moral Dennis Hopper svoji odtujeni ženi vsak mesec plačati devet tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Legendarni Dennis Hopper, ki boleha za rakom na prostati, se v torek ni pojavil na vrhovnem sodišču, zato so se stvari odvrtele proti njegovi volji.

Sodnica Amy Pellman je namreč razsodila, da mora 73-letni igralec svoji ženi vsak mesec plačati šest tisoč evrov za podporo in tri tisoč evrov za preživnino njune sedemletne hčerke Galen. Poleg tega Victoria lahko do konca ločitvenega postopka živi na igralčevem posestvu v Benetkah in Kaliforniji.

Med sojenjem je sodnica pozvala tako Duffyjevo kot Hopperja, naj med sabo razčistita stvari, saj mora biti Galen dobro pripravljena na izgubo svojega hudo bolnega očeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.