Ženi grozil, da jo bo ubil

Foto: Žurnal24 Victoria pravi, da ji Dennis grozi s smrtjo.
Žena Dennisa Hopperja je dejala, da ji je legendarni igralec grozil s smrtjo.
Oglej si celoten članek

73-letni Dennis Hopper, ki boleha za rakom na prostati, je pred kratkim zahteval ločitev od svoje pete soproge Victorie Hopper. Slednja pravi, da želijo člani njegove družine uničiti njun zakon, še posebej pa naj bi si tega želela Dennisova 47-letna hči Marin, ki naj bi za očeta skrbela zaradi njegovega denarja.

"Okruten je in kadi marihuano"
Victoria je na sodišču razkrila, da ima Dennis veliko orožja, "ki ga pušča vsepovsod v hiši," zato je poklicala policijo, da bi ga odstranili. Hopper, ki je po Victorijinih besedah postal zaradi svoje bolezni zelo okruten, naj bi svoji soprogi celo grozil, da jo bo ubil, če se bo ločila od njega. Victoria je na sodišču priznala, da Hopper redno kadi marihuano, to pa naj bi počel celo pred njuno šestletno hčerko Galen.

Victoria meni, da bi ji moral soprog plačati preživnino, saj je ni podpiral, ko si je želela zgraditi kariero. Pravi, da po Dennisovi smrti ne bo mogla sama skrbeti za njuno hčer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.