Ženi vroči Jamiejevi prizori niso všeč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Oboževalce filma Petdeset odtenkov sive je presenetila novica, da Jamie Dornan najverjetneje ne bo posnel nadaljevanja, saj njegova žena nad vročimi prizori nikakor ni navdušena.
Oglej si celoten članek

Ekipa filma Petdeset odtenkov sive se sooča z veliko težavo, saj naj bi se glavni igralec Jamie Dornan poslovil od vloge Christiana Greya, ki bi jo sicer odigral še v drugem in tretjem delu priljubljene trilogije britanske avtorice E.L. James.

Sodeč po navedbah avstralske revije NW se bo 32-letni igralec od vloge poslovil zaradi žene Amelie Warner, ki ji vroči moževi prizori s soigralko Dakoto Johnson niso prav nič po godu. V odgovor na novico se je oglasil Dornanov predstavnik, ki je govorice označil le za ugibanja, saj se producenti o nadaljevanju filma še niso pogovarjali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.