Ženska, ki je zaradi Brada trpela bolj kot Jen in Angie

Foto: Profimedia Brad Pitt
Zaradi njega je zelo trpela.
Oglej si celoten članek

Umrla je 96-letna Betty Russel, bolj znana kot Meema in kot babica Brada Pitta. Meema je zadnjih nekaj let preživela v domu za starejše v Oklahomi.

Hollywoodski igralec je v zadnjem času očitno popolnoma pozabil na svojo babico, saj je že več let ni niti poklical ali ji pisal. Bettyjina edina želja je bila spet videti vnuka. A Brad ji te želje očitno ni izpolnil.

"Zelo ga pogreša. Niti ji ne piše niti je ne pokliče. Ne vem … Verjamem, da je zelo zaposlen, a nekako ne morem razumeti, zakaj ni v stiku s svojo babico," je pred nekaj leti ameriškim medijem potožila Bradova teta Mary Ann Lanier.       

Brad je svojo babico nazadnje videl leta 2008, ko je bila Angelina noseča z dvojčkoma Vivienne in Knoxom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.