"Ženska me mora ceniti"

Foto: Žurnal24 Jan bo imel 20. maja koncert v Križankah. (Foto: osebni arhiv)
Jan Plestenjak je na svojem blogu razkril, da nikoli ne bi mogel biti z žensko, ki bi oboževala njegovo delo in vse, kar je z njim povezano, ne bi ga pa cenila kot osebo.
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak sicer velja za osebo, ki svojega privatnega življenja ne deli rad z javnostjo. Očitno pa je po plošči Osebno le malce popustil.

Želite z Janom stopiti na oder? Zaigrati z njim na instrument? Ali z njim zapeti, zaplesati? Radiu 1 zaupajte svoj talent in z malo sreče se vam bo želja uresničila. Časa imate do 15. maja.

 

Na svojem blogu se je namreč razpisal o tem, kakšen človek je in s kakšnim dekletom nikoli ne bi mogel biti.

Objavo (ni lektorirana, op. a.) objavljamo v celoti:

Vedno poslušam očitke s strani medijev, da skrivam osebno življenje zase. Kaj sploh je osebno? Če si čustveno inteligenten človek z odprtimi očmi in srcem, dojemaš vse okoli sebe zelo osebno. In verjamem, da je večina ljudi takih, če ne vedno se jim vsaj na trenutke odprejo vrata sočutja.

Tako se kaj hitro zaveš, da ni linije med osebnim in javnim. Je pa linija med tem, kaj je na mestu odprto deliti z vsemi in kaj ne. Tudi to linijo si vsak nariše sam tam, kjer čuti, da je prav. Seveda pa je nemogoče in nesmiselno popolnoma skriti svoje bistvo pred drugimi saj rezonira skozi življensko energijo, gibe, obnašanje in ustvarjanje.

Sam nikoli nisem ločil mojega osebnega življenja in tistega, ki ga diham kot medijski človek. In če so me kdaj spraševali ali je v meni kdaj dilema če je dekle z mano zaradi mojega uspeha, slave ali pač zaradi mene - preprostega Jana sem jim vedno odvrnil takole: “Ne bi mogel biti z žensko, ki bi oboževala moje delo in vse kar je z njim povezano in me ne cenila kot osebo. In ne bi mogel biti z žensko, ki bi me ljubila kot osebo, obenem pa ne bi cenila mojega ustvarjanja, ker potem enostavno ne bi ljubila mene v celoti - osebno"

Ne obstaja človek osebno, brez njegovega mesta - funkcioniranja med ljudmi. Šele takrat lahko govorimo o celoti. Ljudje smo pač družba najrazličnejših barv in vsaka barva dobi svoj lesk šele takrat ko je poleg nje druga. Ob vsaki pa zasije malo drugače… Brez drugih barv pa je vsaka barva osebno brez imena.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.