Ženske najbolj odbijejo te napake pri seksu

Foto: Profimedia
Moški včasih delajo napake, ki ženske močno odbijejo, piše Index.
Oglej si celoten članek

Oponašajo porno igralce

Velikokrat se zgodi, da moški zmotno mislijo, da so ženskam všeč grimase, poze in prijemi, ki jih je videl v filmu za odrasle. Če igralka v filmu kriči in deluje, kot da ji je všeč, kar ji partner dela, še ne pomeni, da bo tako tudi z vašim dekletom.

Pustijo, da ženske same opravijo vse

Seks je aktivnost, v kateri sodelujeta oba in ne samo eden od dveh. Ena najhujših stvari za žensko je, če ji moški prepusti, da vse opravi sama. Tudi moški mora prevzeti vajeti. Velja tudi obratno, seveda.

Zapletene poze, ko še klasičnih ne obvladajo

Že pri običajnih pozah se včasih mučijo, potem pa poskušajo neke nove, zapletene in akrobatske poze, kjer oba trpita. Moški, klasične poze so z razlogom tudi najbolj priljubljene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.