Ženske nosijo le četrtino svojih čevljev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Večina žensk obožuje čevlje. Veliko tako zelo, da se z zbirko rade pohvalijo. Pa nosijo vse, ki jih imajo? Raziskovalci pravijo, da ne.
Oglej si celoten članek

Verjetno vas dejstvo, da ženske ne nosijo vseh čevljev, ki jih imajo, ne preseneča, a kljub temu vas bo morda presenetil podatek nedavno objavljene raziskave, ki pravi, da ženske nosijo le četrtino čevljev, ki jih imajo. Glavni razlog se skriva v neudobnosti, pravi večina od 2.352 sodelujočih žensk v raziskavi. Sodelujoče so priznale, da v povprečju v svojih omarah skrivajo 20 parov čevljev, v skupni vrednosti okoli 570 evrov.

Zakaj ženske ne nosijo čevljev, ki jih kupijo, je zanimalo raziskovalce spletne strani VoucherCodesPro.co.uk. Ženske so odgovorile, da zato, ker:

  • so čevlji neudobni, imajo previsoko peto ali pa ker jih tiščijo;
  • jih ne znajo kombinirati z oblačili;
  • se bojijo, da jih bodo uničile, saj so bili zelo dragi;
  • so jih dobile za darilo in jim niso všeč;
  • jim po tem, ko so jih prinesle domov, niso bili več všeč.

Pa vi, koliko parov čevljev imate v svoji zbirki, na koliko od njih ste že čisto pozabili in koliko jih zares nosite?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.