"Ženske smo si med seboj največje sovražnice“

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Lili Žagar o medijski izpostavljenosti.
Oglej si celoten članek

Lepa televizijska voditeljica in mamica dveh otrok Lili Žagar je videti fantastično. Kot piše Story, Lili trenira s pomočjo trenerja, decembra pa je spremenila tudi svoj jedilnik, s katerega je črtala kruh.

Žagarjeva je razkrila, da je bila že večkrat tarča zbadljivih komentarjev, ki so prihajali predvsem iz ženskih ust. "Že nekajkrat sem se s tem ukvarjala in vedno želim poudariti, da nisem fotomodel. Kot voditeljica pa vseeno nenehno dobivam komentarje glede svojega telesa. Zadnji je bil v smislu: 'Rodila je že, zdaj je pa že skrajni čas, da shujša ..' Največkrat so to komentarji drugih žensk, tako da smo si med seboj očitno največje sovražnice. Analizirajo od zadnjega lasu na glavi, prav neverjetno,“ pravi Lili, ki jo bomo v ponedeljek spet lahko občudovali v vlogi voditeljice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.