Ženske v tridesetih boljše ljubimke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mnoge ženske so prepričane, da njihova spolno moč z leti usiha. To mišljenje je napačno. Ženske po tridesetem letu so namreč ravno prav zrele za spolne avanture. Preberite, zakaj!
Oglej si celoten članek

Sprejemajo svoje telo
Mlade ženske so mnogokrat nesamozavestne. Stojijo pred ogledalom in na svojem telesu iščejo napake. Ženske v tridesetih se zavedajo, da so v svojem življenju že veliko dosegle, zato jih določene stvari na njihovem telesu ne motijo več oziroma so se z njimi sprijaznile.

Seksualna moč
Povprečna ženska v tridesetih letih je zamenjala kar nekaj spolnih partnerjev in tako spoznala, kaj ji v postelji prija in kaj ne. To pomeni, da ve, kaj jo zadovolji in se ne sramuje svojih spolnih fantazij. Ceni svoje posteljne veščine, ki jih svojim ljubimcem tudi rada pokaže.

Kemija
Ker do svojega telesa nima več nerealnih pričakovanj, se v svoji koži počuti dobro. Tudi v spalnici je zato bolj samozavestna.

Komunikacija
Po več letih branja člankov in knjig o spolnosti, se je znebila sramu pred odkrito komunikacijo o svojih spolnih potrebah.

Užitek
Seks za zrelejšo žensko ni več dokazovanje, ampak užitek. Zdaj, ko ima več izkušenj z moško mentaliteto, se lažje spusti v zvezo in se prepusti spolnemu odnosu. Dlje, kot traja veza, boljši je seks. Ko se v njihovo spolno življenje pritihotapi rutina, jo bodo s odkritim pogovorom s partnerjem hitro pregnale iz spalnice.

Privlačnost
Ženske v svojih dvajsetih moške zapeljujejo s svojim videzom, zrelejše ženske pa s svojo strokovnostjo, izkušnjami, inteligenco in dosežki. Ker so samozavestnejše, imajo občutek, da so tudi za moške bolj zanimive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.