Ženski z dvema vaginama milijon za pornič

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Britanka Hazel Jones, ki se je rodila z dvema vaginama, bo svojo hibo lahko bogato vnovčila.
Oglej si celoten članek

27-letna Britanka Hazel Jones, ki se je rodila z dvema vaginama, lahko s svojo redko hibo zasluži kar milijon ameriških dolarjev. Toliko ji je namreč ponudil Steve Hirsch, šef podjetja Vivid Entertainment, ki se ukvarja s produkcijo pornografskih filmov. V pismu, ki ga je naslovil na Jonesovo, je zapisal: "Očitno ste zelo nadpovprečna ženska, zato bi vam ponudil sodelovanje z našo produkcijsko hišo. Za vaše usluge bi vam plačali milijon ameriških dolarjev." Hirsch pa je ponudbo naredil še bolj vabljivo, ko je Jonesovi obljubil, da si bo lahko sama izbrala soigralca.

Britanka se na ponudbo še ni odzvala, je pa pred časom za tabloid The Sun povedala, da glede svojega stanja ni sramežljiva in da se z možem rada  kažeta po britanskih seks klubih.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.