Zgladila odnose: To je končno le zbližalo Harryja in Willa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Menda spet govorita drug z drugim …
Oglej si celoten članek

Pandemija koronavirusa, oddaljenost in skrb za očeta, princa Charlesa (70), ki je prebolel zloglasni virus, je ponovno zbližala princa Williama in Harryja, ki sta tako le zakopala bojno sekiro. O trenjih med bratoma in vojvodinjam so se britanski mediji na dolgo in široko razpisali, nekateri so celo špekulirali, da sta Meghan in Harry v Kanado in nato v ZDA pobegnila pred nesoglasji z Williamom in Kate, ki nikakor nista želela sprejeti Meghan. 

Entertainment Tonight sedaj piše, da sta brata le zakopala bojno sekiro. "Med njima je bilo veliko zamer, a stvari so se popravile. Vem, da se ob rojstnih dnevih in podobnih priložnostih slišita po telefonu in preko videoklicev, predvsem pa ju je k pogovorom vzpodbudila bolezen princa Charlesa," je povedala strokovnjakinja za kraljevo družino Katie Nicholl

Dodala je, da je Harry začel pogrešati dom in da se ni še povsem navadil na življenje v ZDA, čeprav uživa v novi svobodi, ki sta si jo z Mehgan izborila stran od kraljevih obveznosti in tradicije, ki ju je tako omejevala. "Mislim, da sta si obe strani oddahnili, da je s to dramo konec. Harry in Meghan sta začela novo življenje, William in Kate pa sta se vrnila na stare tirnice in živita, tako kot si želita. Verjamem, da jima vseeno manjka, da Harryja ni v bližini," je še povedala Nichollova. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.