Zgoraj brez: Erazem B. Pintar pokazal svojo vročo mlado ženo

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Ufff, marsikdo mu zavida, še posebej brhko Tejo!
Oglej si celoten članek

Erazem B. Pintar je bil  med prvimi, ki je po odprtju meja z družino odšel na hrvaško morje, kjer že leta dopustuje na čisto svojem plovilu. Da je podjetnik, pisatelj in glasbenik pravi hedonist, ni skrivnost, a poleg užitkarstva, denarja in talentov mu znanci zagotovo najbolj zavidajo brhko ženo Tejo, ki je od znanega soproga mlajša kar dvajset let. 

Foto: Žurnal24 Erazem Pintar, Teja Jeras

Svetlolasa pravnica ima z Erazmom že dva otroka, kar pa niti malo ni skazilo njene sanjske postave. Pintar je nedavno na Facebooku namreč objavil skoraj gole hlebčke svoje soproge, ki je požela kar 300 všečkov. Teja je namreč naravnost božanska!

Očitno pa podjetniku občasno kljub vsemu še vedno zadišijo tudi tuji hlebčki, saj je pred kratkim zapisal, da se težko druži z moškimi, ki vsaj občasno ne prevarajo svoje partnerke ali žene. Pod to objavo so mu nekateri hudomušno napisali, da verjetno po tem zapisu nihče več doma ženi ne bo želel priznati, da je njegov prijatelj.  

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:31 26. Maj 2020.

    A zato jo ima,da noge naslanja na njo? Zgleda,da je že dolgčas....

  • 08:52 23. Maj 2020.

    vse mu bo pobrala ...odvetnice so za fukat pa ne za ožent

  • 08:23 23. Maj 2020.

    še ena keš pička......pa kaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.