Zgoraj brez: Novi mož Saše Lendero je prava paša za oči!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Spočijte si oči …
Oglej si celoten članek

Čeprav sta skupaj že dvajset let, sta se Saša Lendero in Miha Hercog poročila šele to poletje. Kot se spomnimo, je Miha Sašo drugič zaročil v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko in tokrat dolgoletna golobčka nista čakal, temveč sta hitro po drugi zaroki dahnila usodni da. 

To pa ni edina novost v njunem življenju. Če je bila vsa leta v soju žarometov Saša, je sedaj prišel čas za njenega šest let mlajšega soproga. Miha je pred kratkim namreč izdal svoj samostojni glasbeni prvenec z naslovom Podpisana si name, ki je požel veliko pohval.

A ne le Mihov glas, pozornost privablja tudi njegov stas. 41-letni Miha je namreč na Instagramu objavil nekaj fotografij zgoraj brez in pokazal, da seksi ni le njegova slavna soproga, ampak je prava paša za oči tudi sam. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 21:05 15. Julij 2021.

    Od kod Lenderovi denar,da vam lahko plačuje za primitivno samopromocijo?

  • 18:39 15. Julij 2021.

    Hahaha tuki en rab očala.

  • 14:25 15. Julij 2021.

    butl na kubik

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.