Zgoraj uj, spodaj fuj: Prelepa zvezdnica tokrat upravičeno tarča kritik

Foto: Profimedia adriana lima Foto: Profimedia adriana lima Foto: Profimedia adriana lima Foto: Profimedia adriana lima Foto: Profimedia adriana lima
Adriana Lima na premiero ni prišla urejena od glave do pet.
Oglej si celoten članek

Brazilska manekenka Adriana Lima se je udeležila premiere novega filma režiserja Quentina Tarantina - Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, v katerem blestita Leonardo DiCaprio in Brad Pitt.

Lepotica, ki je bila sedem let poročena s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, si je za to svečano priložnost nadela prečudovito rdečo obleko, s katero je nase vlekla poglede.

Verjamemo, da so bili vsi, katerih pogledi so se ustavili pri zvezdničinih gležnjih, navdušeni, tisti, ki pa so si ogledali njene prstke na nogah, pa so verjetno začeli zmajevati z glavo … Več v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:06 5. Avgust 2019.

    Ženska se po vsej verjetnosti ukvarja s tekom in ima zato malo s kožo odebeljen palec. Čisto normalen pojav pri …

  • 15:35 27. Julij 2019.

    He, he pri vsem boste ravno prstke gledali, kot da bi vam kak prstek pasal...

  • 09:26 26. Julij 2019.

    Ta članek je ekvivalent pasji driski.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.