Zgovorna fotografija: To si Igor Kojić misli o ločitvi od Severine

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ne joka …
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da se je hrvaška diva Severina ločila od Igorja Kojića, s katerim se je poročila leta 2015. Že nekaj časa se je sicer šušljalo, da je zakon v krizi, prvič že lani, ko sta prekinila službeno sodelovanje. Srbski mediji so pisali, da se je pevka sprla z njegovimi starši. Kot je znano, je nekaj časa stanovala pri njih. Nato se je preselila nazaj na Hrvaško, Igor pa je ostal v Srbiji. 

Severina je ločitev potrdila, Igor pa je ostal tiho. Je pa zgovorna fotografija, ki jo je objavil v zgodbi na Instagramu. Podložil jo je s pesmijo skupine Queen, I want to break free (Rad bi se osvobodil). 

Foto: Instagram igor kojić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:21 25. Avgust 2021.

    Pač sta šla narazen, itak ni nihče pričakoval, da bosta sploh toliko časa skupaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.