Zgovorni Barovec sveže zaljubljen

Foto: Marko Vavpotič.
Foto: Marko Vavpotič.
Omrežila ga je plavolaska …
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Joel Srbu Joel Srbu, tekmovalec resničnostnega šova Bar, ki smo ga pred dvema letoma spremljali na Planet TV, je sveže zaljubljen. Zgovorni zvezdnik je v šovu veljal za največjega Don Juana – zapletel se je z miss bikini Suzano Zeković, z nekaj let mlajšo Ivono Pavlović, v šovu pa ga je obiskalo tudi domnevno dekle, ki ga je obtožilo, da se preveč 'razdaja'.

A očitno je zdaj Joela očarala plavolaska, saj je na svojem Instagramu objavil že dve skupni fotografiji in s tem potrdil, da je v resni zvezi. Joela smo želeli povprašati o njegovi novi ljubezni, a ga nismo uspeli priklicati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.