Zgroženi: Melania Trump s to fotografijo čestitala sinu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Barron je praznoval 15. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Sin nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Barron, je 20. marca praznoval 15. rojstni dan. Na Twitterju mu je Melania čestitala s fotografijo črnih balonov. "Vse najboljše BWT," je zapisala ob posnetku, ki je nekatere sledilce malce vznemiril.

Menijo, da bi lahko ob tako lepem dogodku nekdanja prva dama ZDA izbrala bolj vesele barve …

"Upam, da ne vzgajata serijskega morilca, kot to namigujeta ambient in način, kako kličeta otroka“, "Grozljivo!! Črni baloni za 15-letnika?? Ubogi otrok“, "Kako praznično! 15-letniku lepše kot s črnimi baloni, pri katerih se zdi, da z njih kaplja kri, ne moreš voščiti za rojstni dan“, je le nekaj komentarjev Melanijini zgroženih sledilcev.

Javnost je bila mnogo bolj navdušena nad čestitko, ki jo je Barron dobil od svoje polsestre Tiffany, ki je na Instagramu objavila skupno fotografijo, na kateri se oba prešerno smejita.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.