Princesa Charlene v bolnišnici, po operaciji so se pojavili zapleti

Foto: Profimedia
Pojavili so se zapleti.
Oglej si celoten članek

V strahu za monaško princeso Charlene. Ženo kneza Alberta so v sredo ponoči prepeljali v bolnišnico. Kot je povedala njena svakinja Chantell Wittstock, se je Charlene zaradi zapletov po operaciji, ki je bila potrebna zaradi vnetja ušesne votline, s katerim se bori že mesece, zgrudila. 

Charlene so operirali v sredini avgusta. 

Kot je znano, je Charlene Monako zapustila marca. Odpotovala je v Južnoafriško republiko, kjer se je zavzemala za ogrožene živalske vrste. Nazaj v Monako je nameravala odpotovati po nekaj tednih, a so ji zdravniki zaradi hudega vnetja ušesne votline prepovedali letenje. Stanje se tudi po več mesecih počivanja ni izboljšalo, zato so jo avgusta operirali. Poseg je trajal 4 ure.

Za zdaj še ni znano, kakšni zapleti so se pojavili pri princesi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:44 3. September 2021.

    Kakšna bi naslednja bolezen?

  • 13:32 3. September 2021.

    No, saj sem rekel (komentiral enega prešnjih člankov), da bi morala najet jahto, če je že nima. Kdor čaka, pa …

  • izy
    12:59 3. September 2021.

    A scat je šla tudi? Koliko se jih zgrudi, pa ne pišete, lepo vas prosim no.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.