Zibala bo tudi ta znana Slovenka

Foto: Profimedia
Kot smo napovedali, lahko letos resnično pričakujemo poplavo estradniških dojenčkov.
Oglej si celoten članek

Številnim znanim Slovenkam se bo v materinski vlogi v letošnjem letu pridružila tudi podjetnica, motivacijska govorka in humanitarka, ustanoviteljica uspešne dobrodelne organizacije Anina zvezdica, Ana Lukner Roljič. Z Zvezdico je pomagala že več kot 110.000 družinam.

Foto: Mare Vavpotič scena 08.11.13. ana lukner, foto: mare vavpotic

"Najina mala zvezdica prihaja v juniju 2019," je pisalo na fotografiji, ki jo je podjetnica objavila na Instagramu in zraven pripisala besede svojega moža Dejana: "Na koncu šteje le ljubezen. Vem, da je klišejsko, a moja čudovita žena danes praznuje rojstni dan in na svet bo prinesla čudovito darilo, ki sva si ga vedno želela. Ancun, hvala za najbolj osupljivo novoletno darilo. Ultimativen startup, otroček!"

Čestitke!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:21 4. Januar 2019.

    očitno ma sam ona tisto lukno za otroke delat, bolna novica

  • 16:29 4. Januar 2019.

    Čestitke. Srečno in zdravo mladi lepi družinici.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.